Ruokajutuilla jatketaan taas. Itse rakastan hedelmiä ja tykkään laittaa niitä moneen paikkaan. Etenkin salaatin joukkoon on kiva lisätä yksi hedelmä piristämään. Tässä eilinen päivälliseni kotiin tultuani.
♥ Lasillinen Biottan porkkanamehua
♥ Salaattia
♥ Basilikaa
♥ Kiwi
♥ Cashewpähkinöitä
♥ Macadamiapähkinöitä
♥ Parsakaalia
♥ Hapankaalia
♥ Kanaa
♥ Kastikkeeksi öljyhunaja seos (seesamiöljy, oliiviöljy, hunajaa, suolaa)
Tuo Biottan porkkanamehu on ihan huikean hyvää. Se tosin varmasti jakaa mielipiteitä. Joko siitä ei tykkää yhtään tai sitten sitä rakastaa. Onko joku kokeillut? Itse voisin hörppiä sitä pullollisen päivässä. Vinkkinä niille, joiden mielestä maku on hieman liian vahva kannattaa mehuun sekoittaa hiukan vettä. Hapankaali on ihan ehdoton vatsan hyvinvoinnille. Senkin mausta pidän hurjasti vaikka monet sitä inhoaa ylitse kaiken;D Kanan kanssa se sopii loistavasti. Ruokalusikallinen aterian kanssa auttaa ruokaa sulamaan paremmin.
Taidan olla aikalailla kaikki ruokainen. Itseasiassa on yksi ruoka mitä en suostu enää edes maistamaan, arvaatteko mikä…?;)
6 Comments
Senja
22.5.2013 at 09:18mä maistoin tota mehua viikonloppuna ekaa kertaa ja en kyllä olisi uskonut että niin hyvää on!
Anonymous
22.5.2013 at 10:37Näyttää niiiiin hyvältä! :p
Anonymous
22.5.2013 at 11:56Biottamehuhan on itsessään pieni ruoka, välipalana mainio ja hyvä aamun aloitus ja vedellä laimennettuna ei niin “pahaakaan”, Varmaankin maksaa tarkoitat, mitä et söisi, enpä minäkään vuosikymmeniin ole sitä syönyt..
Maija
22.5.2013 at 12:29Mä niin rakastan hedelmiä salaatissa, etenkin jonkun suolaisen kaverina! :) Halloumi+granny smith+salaatti -lounas taitaa olla täällä jo vähän liiankin tuttu, mutta minkäs teet kun se on niin hyvää! Ja nyt kesän tulle mansikoita, nam! :)
Hapankaalia ei olla koskaan ostettu, vaikka täältä sitä saa kyllä ihan joka paikasta! :D En ees tiennyt että sillä on jotain terveysvaikutuksia vai oonkohan vaan unohtanut?
Mikko
22.5.2013 at 13:01Hauska resepti, itse en jotenkin ole tottunut laittamaan hedelmiä salaatteihin (vaikka juuri kiwi, rypäleet, meloni jne) olisivat mahtavia. Jokin aika sitten oltiin ystävällä syömässä ja siellä oli salaatissa päärynää, saksanpähkinöitä ja sinihomejuustoa, aivan mahtava yhdistelmä sekin!
Anonymous
23.5.2013 at 21:01Parsakaali ois kyllä hurjan terveellistä, mut mulla on aina se ongelma, että vaikka kuinka yritän, ni se parsakaali ei koskaan maistu millekään ja sit aina unohdan koko parsakaalin :o .. Tää oli nyt taas hyvä muistutus siitä, että sitä pitäis syödä enemmän :) Mut miten sä “valmistat” ton parsakaalin; keitätkö sen vaan vai maustatko sitä esimerkiks jotenkin?