5.8.2013

Teeth Whitening!

Moni pidempään blogia seurannut muistaa varmaan keväisen hampaiden oikomisprojektini!:) Olen ollut tuloksiin edelleen todella tyytyväinen ja hymyileminen on ollut mukavampaa kuin koskaan. Suoran hammasrivistön lisäksi tykkään, että hampaat saavat myös olla puhtaan valkoiset. Sainkin nyt mahdollisuuden testata kotona tehtävää hampaidenvalkaisua! Uusi yhteistyökumppani Swiss Clinic lähetti minulle testattavaksi heidän Swiss Whitening Professional teeth whitening kit pakkauksen sekä Swiss Whitening Pen valkaisukynän. Swiss Clinic oli minulle uusi tuttavuus ja olikin ilo tutustua heidän tuotevalikoimaansa!:) Yritys on perustettu Genevessä ja toimii jo 11 eri maassa. Kaikki tuotteet on valmistettu luonnollisista raaka-aineista eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

Valkaisupakkaukseen kuuluu valkaisugeeliä ruiskeessa, josta riittää noin 36 hoitokertaan sekä hammaskiskot ja kotelo kiskoille. Kiskot lämmitetään ensimmäisellä kerralla kuumassa vedessä, jonka jälkeen ne laitetaan suuhun ja varovasti sormien kanssa painellaan kisoja hampaisiin, jotta niihin tulee oikea muoto. Ennen valkaisua hampaat tulee pestä. Pesun jälkeen vain hieman valkaisugeeliä kiskoille ja se suuhun. Itse olen nyt käyttänyt tätä muutaman kerran ylähampaisiin ja on todella näppärä! Tarkoitus on käyttää valkaisua muutaman viikon ajan, mutta olen kyllä huomannut jo eron heti muutaman käytön jälkeen. Olen pitänyt kiskoa vain noin 30 minuuttia kerrallaan ja silti se on tehonnut nopeasti!:) Tykkään!! Saas nähdä miten valkoinen hymy on koko kuurin jälkeen!:)
Valkaisukynä ei tarvitse mitään esivalmisteluita. Toki olen ainakin itse ennen käyttöä pessyt hampaat. Valkaisukynää voi käyttää koska vaan ja missä vaan! Sitä voi siis sutia ihan suoraan hampaille ja se tuo heti niihin vaaleampaa sävyä. Tähän olen itseasiassa erityisen ihastunut juuri sen helppouden takia!:) 

Valkoinen hymy antaa viimeistellyn ja siistin ilmeen. Itse ainakin olen vähän sellainen, että hampaat eivät oikein voi olla liian valkoiset. Tänne kelpaa kunnon jenkkihymy!!:) Laitan myöhemmin vielä kuvia koko valkaisukuurin jälkeen hampaista. 

Onko Swiss Clinic tuotteet muille tuttuja?:)

Yhteistyössä Swiss Clinic

You Might Also Like

24 Comments

  • Reply
    Anonymous
    5.8.2013 at 16:40

    Onko mitään hajua mitä tuote tekee kiilteelle ja hampaille? Toimivalta kyllä näyttäisi :)

    • Reply
      Mona
      6.8.2013 at 06:18

      Ei pitäisi vaikuttaa!! :) Kantsii kurkata täältä vielä tarkemmin:
      http://www.swissclinic.fi/faq
      “Ei, hampaidenvalkaisumme ei vaikuta hammaskiilteeseen millään tavalla. Vapaat radikaalit vaikuttavat ainoastaan orgaanisiin ainesosiin eivätkä siten vaikuta hammaskiilteeseen.”

  • Reply
    Casey Sorrell
    5.8.2013 at 17:38

    I can't wait to whiten my teeth I have been wanting to for awhile and it has now become my incentive to quit smoking again. That and the fact that I'm totally ready to be a non smoker again, life is just simpler when you are not worried about that next cigarette. Anyway love the brighter smile!

    http://www.caseyslife365.blogspot.com/

    • Reply
      Mona
      6.8.2013 at 06:22

      Great decision to stop smoking!!:) And whitening is great motivation for that!:) Hugs!<3:)

  • Reply
    Anonymous
    5.8.2013 at 21:56

    Sulla on niin valkoiset vielä medismilen jäljiltä että olisitte testannu noita Eetulle! :-)

    • Reply
      Mona
      6.8.2013 at 06:22

      Hihih , mä koitin ehdottaa eetulle et kokeilisi myös, mutta ei vielä innostunut..: :D Ehkäpä ostan vaikka synttärilahjaks hampaidenvalkaisun;D

  • Reply
    Katya
    6.8.2013 at 06:53

    Aa, hampaidenvalkaisu ois niin kätevä, oon sitä jo miettiny vaikka kuinka kauan :D Oikeestaan siitä asti ku omat hampaat saatiin oiottua, niin oon miettiny “nyt ne pitää enää vaan valkaista” :D

    • Reply
      Mona
      6.8.2013 at 18:56

      Se tekee kyllä viimeistellyn ilmeen! :)

  • Reply
    Anonymous
    6.8.2013 at 11:32

    Kerro sitten miten toimi! Aiheuttiko esim. vihlontaa tai muita oireita. Mä käytin jossain vaihees Yotuel merkiltä sellasta valkasukynää ja huomasin, että etuhampaista mun ikenet niinku “lähti enemmän pois” hampaiden päältä :s Tai miten ton nyt sanois :D Olis kiva saada sellanen valkasuhomma, mikä ei aiheuttaus mitään pahempia oireita :)

    ♡:llä Pauliina

    • Reply
      Mona
      6.8.2013 at 18:57

      Vihlontaa ei oo kyllä ollut lainkaan!! :) Ou nou toivottavasti ei tosiaan ikenet lähde vetäytymään… Ei kannata laittaa ainetta ikeniin asti.. Teen vielä tarkempaa postausta parin viikon jälkeen!! :)

  • Reply
    Anonymous
    6.8.2013 at 17:02

    Susta on tullut niin feikki.
    Vaikka syöt terveellisesti, liikut hyvin, et värjää hiuksiasi tai syö e-pillereitä, niin käytät kuitenkin hiustenpidennyksiä, valkaiset hampaitasi, laitat kyntesi, hankit tekorusketuksen… And the list goes on.
    Saattaisit ehkä jopa erottua massasta ilman tuota arsenaalia, Loubotineja ja Mulberryn veskaa käsipuolessa.
    Nyt olet vain yksi osa luksuselämää tavoittelevaa Barbie-armeijaa.

    • Reply
      Mona
      6.8.2013 at 18:59

      Barbie-armeijaa!! :D Repesin;D Siinä sitä tavoiteltavaa onkin kerrakseen:) Kivaa viikon jatkoa sulle! :)

    • Reply
      Anonymous
      7.8.2013 at 19:18

      Pakko todeta, että olen melkoisen samaa mieltä ton alkuperäisen kanssa, vaikka en sua mihinkään barbiearmeijaan ihan lukis sentään.

    • Reply
      Anonymous
      8.8.2013 at 12:57

      Mikää ei ole idioottimaisempaa, kuin pimut blogikuvissaan LV käsivarrella ja Guccia siellä ja täällä ja vähintäänkin Gantia. Aivan niin kuin kalliit merkit tekisivät asusta jotenkin erityisemmän, paremman ja hienomman. Itse en omista kalliita merkkejä, mutta voin pukea ihan samanlaiset ryysyt päälle kuin Barbiarmeijalla on ja paljon halvemmalla. Kuinka Coolia oliskaan, jos joku Barbeista oikeasti ottaisi asukuvan ja merkkais siihen: paita H&M, laukku Björn Borg, kengät Vagabond, hame Vero Moda, aurinkolasit Pieces. Pitäis varmaan ite perustaa se blogi vastaiskuksi feikki-barbeille. Mutta Mona älä ota tätä liian henk.koht nyt, sillä et ole todellakaan pahimmasta päästä :).

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 10:11

      Thanks guys!! :DDD

  • Reply
    Anonymous
    7.8.2013 at 21:11

    Hei nyt on pakko kysyä kun löysin jonkun jolla on kokemusta! :) Tilasin ton valkaisusetin ja mua ihmetytti se, että miten paljon sitä geeliä tarkalleen kuuluu sinne muottiin laittaa? Tuntuu käsittämättömältä et siitä ruiskusta voi riittää 36 kertaan! :/ mietin et “leviääkö” se geeli kun sen muotin sitten laittaa suuhun tai muuttuuko sen koostumus jotenkin?

    Helmi

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 10:13

      Heippa Helmi!! :) Tietkö mä pohtisin ihan samaa!!!! Täytyykin muistaa kirjoittaa tuosta seuraavaan postaukseen! Eli tosi pieni määrä riittää siihen ja se tosiaan “leviää” siitä hampaisiin. Mä laitoin sitä ainetta siihen “etuosaan” ja siitä se levis ainakin mulla ihan hyvin.

  • Reply
    Hilla L.
    7.8.2013 at 21:55

    Oi miten kaunis hymy! Kommentoin blogiasi ensimmäistä kertaa, mutta olen lukenut jo tooodella kauan. :) Perustin sinun inspiroimana juuri oman bloginikin! Huppua.

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 10:16

      Voi kiitos Hilla ja miten ihana kuulla, että olet inspiroitunut itsekin kirjoittamaan!!!! :) Paljon paljon onnea uudelle blogille ja ihania hetkiä bloggauksen parissa!! <3 <3 Suosittelen tosi lämpimästi kurkkaamaan Pink Bubble blogiin, jossa on tosi paljon hyviä vinkkejä etenkin aloittaville bloggaajille:)

  • Reply
    Janet
    8.8.2013 at 07:32

    Voi että sulla on ihana hymy ♥ Oot niin nättimys :)

    • Reply
      Mona
      9.8.2013 at 10:16

      Sä oot ihana <3 Kiitos paljon Janet!! :)

  • Reply
    Anu
    20.11.2013 at 16:39

    Ihan superkaunis hymy!! :)))
    Onko tietoa miten vahvaa(%) tuo valkaisugeeli on?
    Yritin sitä tietoa heidän sivuiltakin metsästää, mutta tuloksetta, plääh.

  • Reply
    K
    28.2.2014 at 10:23

    Voi ei, kiitos!!!
    Mä olen kanssa pienenä pitänyt rautoja mutta nyt mun tilanne on melkeinpä täysin sama kuin sulla ennen noita rautoja. Mulla on vasemmanpuoleinen etuhammas vinossa, mutta muuten suht suorat hampaat. Poikaystävät ja perhe sanoo aina ettei siihen vinoon yksilöän edes kiinnitä huomiota mutta voi kun se aina itseä häiritsee ja varsinkin kuvissa, sillä eihän omaa suutaan (onneksi) itse näe :D Mulla tuli melkein tippa linssiin kun voin kuvitella kuinka itsevarma olo sulla on nyt! Onko hampaat pysyneet ruodussa?
    Itse pohdin tulevien kesätyörahojen käyttämistä vihdoin tähän projektiin, jota oon monina huonoitsetunto-aamuina googletellut:) Harkitsin niitä näkymättömiä rautoja myös mutta hinta ja hoidon kesto rajoittaa niin paljon, että tämä kuulostaa just mulle sopivalta vaihtoehdolta. siispä kiitos! en ollut koskaan kuullut tästä!

    Löysin sun blogin siis hammasjuttuja googlettamalla, ja taidan jäädä ainakin satunnaiseksi seurailijaksi. Hyvää viikonloppua ja kiitoskiitoskiitos!!:)

    • Reply
      Mona
      28.2.2014 at 10:48

      Hih, loistavaa jos sait tästä tsemppiä!!:) Oon ollu tosi tosi tyytyväinen lopputulokseen – hampaat on edelleen just sellasessa rivissä ku kuuluukin;) Jossain vaiheessa haluaisin vielä alarivin oikoa, mutta katsotaan nyt milloin :)
      Ihanaa viikonloppua sinnekin!!:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *