16.10.2013

Arjen luksusta tiistaihin

Vietin eilen todellisen hemmottelutiistain. Pääsin blogin kautta testaamaan Bell-linéa kauneus- ja hyvinvointikeskukseen kahta erilaista hoitoa. Rakastan kasvohoitoja ja vartalohoitaja, joten tällainen kahden hoidon yhdistelmä oli mitä parhain tapa päästä todella rentoutuneeseen tilaan.

Bell-linéa on minulle jo entuudestaan tuttu, sillä ihana Maaret teki minulle aikaisemmin jo Patyka kasvohoidon ja aurinkoinen Noora taas puolestaan säihkyvät ripsienpidennykset. Hoitola sijaitsee Hämeenkadulla ihan Aurajoen rannan varrella. Paikan päältä löytyy tuotesarjoista mm. bareMinerals, Patyka sekä Rosa Graf. Kaksi ensimmäistä ovat minulle tuttuja, mutta Rosa Graf kosmetiikkasarja oli minulle entuudestaan tuntematon. Tällä kertaa hoidot tehtiinkin tämän merkin tuotteilla.

Ensimmäisenä pääsin testaamaan timanttihiontaa. Vaikka olen aina käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti kasvohoidoissa en koskaan ole aikaisemmin tullut kokeilleeksi ihon timanttihiontaa, vaan käynyt ihan perinteisessä ihonpuhdistuksessa. Näin kasvohoitoa edeltävänä päivänä ihmettelen vain, että miksen? Hoidon puolesta puhuu erityisesti tulokset! Eilen kasvoni olivat melko punaiset (timanttihionnan yhteydessä tehtiin myös ihonpuhdistus) ja yksi iso näppyläkin puski pintaan, mutta tänään aamulla iho tuntui ihan samettisen pehmeältä! Wou, saako tämän fiiliksen säilyttää mahdollisimman pitkään?:D Etenkin poskissa huomaan suuren eron. Niin kuin Maaretkin huomautti niin oma ihoni on hieman tukkoinen ja epäpuhtauksia löytyi erityisesti leuan alueelta, nenästä ja poskista. Maaret kertoi, että suurin syy ihoni tukkoisuuteen saattaa olla liian hoitavissa tuotteissa tai sitten liian paksussa ja peittävässä meikissä. Hän suosittelekin, että mineraalimeikit olisivat parhaita minun iholleni.

Ihon timanttihionta tehdään siis laitteella, jolla vaikutetaan ihohuokosten avautumiseen ja supistumiseen. Timanttihionta kuorii ja puhdistaa ihoa imulla. Laite ei onnekseni pitänyt kovaa ääntä, jolloin rentoutuminen oli jo tässä vaiheessa helppoa;) Minusta timanttihionta tuntui pelkästään mukavalta. Pientä kihelmöintiä tuli, joka tuntui pelkästään miellyttävältä. Hoidon hyvänä puolena on myös se, että se tehostaa hoidossa käytettävien tuotteiden vaikutuksen moninkertaiseksi, koska iho on puhdas ja sileä, kun siitä on poistettu ihon kuollut kerros.

Timanttihionnan jälkeen alkoi ei niin mukava osuus, nimittäin ihonpuhdistus käsin, jossa suurimmatkin epäpuhtaudet saadaan pois. Viimeistellyn puhdistuksen jälkeen kasvoille laitettiin aivan ihana rauhoittava naamio, joka viilensi ja kosteutti kasvoja.

Vaikkei tällainen ihonpuhdistus hoito olekaan niin rentouttava, kuin hemmotteluhoidot, niin kyllä minä ainakin olin jo tässä vaiheessa ihan vetelä:D Tosin en tiennyt mitä odotti seuraavassa hoidossa;)

Kuumakivihieronta on aina ollut – täytyy kokeilla listallani -ja olinkin todella iloinen, kun Noora kyseisen hoidon minulle tarjosi. Vaihdoin siis Maaretin hoidosta toiseen huoneeseen ja siirryin Nooran käsittelyyn! Hän oli valmistellut Rosa Graf Ayurveda Kuumakivet valmiiksi hierontaa varten. Huoneessa oli rahallinen tunnelma ja musiikki soi hiljaa taustalla. Hieronnassa hierottiin jalkapohjat,  jalat, selkä, vatsa ja kädet. Hieronnassa käytetään kivien lisäksi varta vasten kuumakivihierontaan kehitettyjä öljyjä, joilla on korkea lämmön sietokyky. Öljyt ovat seesamiöljypohjaisia, eivätkä sisällä mineraaleja. Itse kivet ovat kreikkalaisia laavakiviä!:) Aika mielenkiintoista miten tuollaisilla sileillä kivillä saikin niin huikean rentouttavan kokemuksen aikaiseksi.

Itse pidin kaikkein eniten kuumakivihieronnassa sen tuomasta lämmöstä. Hieronta ei myöskään ollut pelkkää hivelyä, eikä toisaalta taas sattunutkaan missään vaiheessa.  Juuri sopivaa täydelliseen rentoon olotilaan!:) Ilmojen viiletessä tuollainen lämmin hieronta on mitä parhain tapa saada rentoutunut keho ja mieli. Minä taisin nukahtaa useamman kerran hoidon aikana. Itse olen melkoinen höpöttäjä ja usein huomaan hoidoissa puhuvani jotain, mutta tässä hoidossa ei kyllä sanaa olisi edes tullut suusta:D Melkoisessa koomassa menin koko tunnin. Nooralle myös pointsit siitä, että hän antoi omalla hiljentymisellään “luvan” täydelliseen rentoutumiseen. Aluksi hän toki kertoi mitä hoidossa tullaan tekemään ja kertoi myös hieman tuotteista ja kivien vaikutuksista. Hoidon kunnolla alettua kaikki ylimääräinen ääni kuitenkin jäi ja sai upota täysin omaan lämpimään rentoon olotilaan.

Kuumakivihieronta on ihan huikean hyvä lahjaidea niille, joilla tuntuu olevan jo kaikkea. Mikä olisikaan parempi lahja, kuin henkilökohtainen hemmottelulahja. Tästä hoidosta tykkäisi aivan varmasti myös monen poikaystävä!:) Minä usein annan ystäville juuri hoitoja lahjoiksi ja aina olen sanonut, että itse ilahdun niistä todella paljon. Nykyään monet ovat niin äärimmäisen kiireisiä, että tällainen hetken hemmottelu arjessa tekee kenelle tahansa hyvää.

Vinkkinä niille, jotka kaipaa arjen luksusta, niin vielä lokakuun loppuun Bell-linéassa saa 10% alennuksen hoidoista, kun varaa ajan uuden nettivarauksen kautta. Itse varasin omat aikani juuri tuolta ja se oli kyllä huippu näppärä ja todella nopea!:) Varausjärjestelmä ei vaadi edes kirjautumista, vaan sen voi tehdä ihan spostiosoitteella ja puhelinnumerolla.

Iso kiitos Bell-linéan tytöille, että sain mahdollisuuden testata heidän hoitojaan taas <3  :)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Mira
    16.10.2013 at 10:39

    Eikös bell-linéassa vaihdu henkilökunta tiheään? Näin olen kuullut, se tarkoittaa että paikassa on jotain mätää, ehkä omistajassa… Mutta hoidot vaikuttivat toki mielenkiiltoisilta :)

    • Reply
      Mona
      16.10.2013 at 13:21

      En tiedä aikaisemmasta, mutta nämä kaksi ihanaa naista ovat olleet ainakin sen ajan kuin minä olen tuolla käynyt:) Maaret (omistaja) on super ihana, joten vaikea kuvitella, että omistajassa olisi mitään vikaa:D Mutta mistäs sitä koskaan tietää, eihän kaikki millään tulekaan kaikkien kanssa toimeen. Ainakin ulos päin Bell-linéa antaa loistavan kuvan ja voin kokeilemiani hoitoja suositella tosi lämpimästi <3 :)

  • Reply
    Jonttu
    16.10.2013 at 14:59

    Tuo Teatime-purkki on aivan syötävän ihanan näköinen. :)

    • Reply
      Mona
      16.10.2013 at 16:42

      HIhi :D Ja hei se oli ihanaa!! Super kosteuttavaa ja tuntui iholla ihanan pehmeältä:) Tykkäsin:)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *