Resepteillä jatketaan! Tällä kertaa viime viikolla tekemäni myskikurpitsakeiton reseptiä.
1 Myskikurpitsa
1 Bataatti
Kookosmaito prk
Kaurakerma prk
Kana
Suolaa
Keitä tai paahda uunissa myskikurpitsa ja bataatti. Kuumenna kookosmaito ja kaurakerma. Lisää kypsä myskikurpitsa ja bataatti joukkoon. Kiehauta hetki kattilassa ja lisää suola. Sekoita blenderissä tasaiseksi keitoksi. Itse heitin sekaan vielä paistettua kanaa, jolloin sain lounaaseen lisää proteiinia. Mausteita kannattaa lisätä maun mukaan. Inkivääri sopii ihanasti keittoihin!
2 Comments
H
17.1.2018 at 13:00Moi, tämä ei nyt liity yhtään tähän juttuun mutta kommentoin nyt tähän kuitenkin. Bongasin tänään Bookbeatista Irene Naakan kirjan Hullu kuin äidiksi tullut – äitiyden pilvilinnat ja todellisuus. Ehkä tiedätkin kirjan, mutta vinkkaan silti! Itselläni on noin kolme viikkoa Lionelia nuorempi vauva ja osui ja uppos aika lujaa tämä kirja. En vielä ole itsekään kuunnellut loppuun, mutta pakko vinkata. Irene on hienosti osannutpukea sanoiksi äitiyteen liittyviä ”salattuja” asioita ja tunteita.
Mona
18.1.2018 at 08:55Hei juuri näin eilen Irenen ja puhuttiin kirjasta!!!! lukulistalle heti seuraavana <3 <3 :)