Tehtiin tänään Karitan kirjasta taas inspiroituneena ihan älyttömän herkullisia välipaloja. Nimittäin herkkupähkinöitä. Tekemiseen meni noin 5 minuuttia ja nämä pähkinät olivat Lionelinkin mukaan taivaallisia. :)
Karitan kirjassa on tarkat ohjeet, mutta tein itse mututuntumalla tämän annoksen.
♥Tarvitaan noin kourallinen erilaisia pähkinöitä.
Meidän satsissa oli saksanpähkinöitä, manteleita, cashewpähkinöitä ja hasselpähkinöitä.
♥Paahda ihan pikkuisen pähkinöitä ensin kuumalla pannulla.
♥sulata reilu ruokalusikallisen hunajaa.
♥Sekoita paahdetut pähkinät hunajaan.
♥Lisää noin 1 tl luomu kanelia
(Foodin ceylon kaneli on meidän lemppari) .
♥Lopuksi heitin sekaan vielä reilu ruokalusikallisen lucuma jauhoa (saatu Foodin) ,
jolloin pähkinöistä tulee “irtonaisia”.
Pakattiin herkkupähkinät lasipurkkiin ja otettiin puistoon mukaan evääksi. Äiti taisi kolme pähkinää saada näistä… :D Lionel sanoi heti ensimmäisen syötyään, että tehdään näitä uudestaan!! :D
No Comments