20.3.2012

Juuresmuussia ja possun fileepihviä

Tekemäni päivällinen onnistui oikein mainiosti. Paistoin possun fiileepihvit ja tein peruna/porkkanamuusia johon lisäsin rutkasti myös valkosipulinkynsiä. Oli ihan huippu hyvää ja myös Eetu tykkäs:)

Iltapalaksi vielä lakritsijuuriteetä luomuhunajalla ja nukkumaan ajoissa. Huomiseksi aamuksi olen sopinut treffit ystäväni kanssa salille. Otan myös kameran mukaan jos saisin muutaman kuvan napattua tunnilta:)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Kersti
    20.3.2012 at 22:03

    Oi, näyttää superherkulliselta! Millaisella ohjeella teit muussin? Tuo porkkana onkin kiva lisä perinteiselle perunalle.

  • Reply
    KRIS
    20.3.2012 at 22:55

    Näyttää herkulliselta! Tuollaista muusia en ole aiemmin koittanutkaan, tiedä vaikka huomenna löytys lautaselta =) !

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *