28.6.2013

Food Friday: Puolukkapirtelö

 Puolukoita
 Soijamaitoa
 Jääpaloja
 1 kananmuna
 macajauhetta
 luomu kanelia
 pellavarouhetta
 1/2 banaani
 öljyä (esim, kookos- tai oliiviöljy luomuna)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Kukka
    28.6.2013 at 09:54

    Puolukka, tuo meidän oma superfood :) Ihan hurja ajatella kuinka monta miljoonaa kiloa niitä jää joka syksy metsään ja ihmiset ostaa kaupasta goji-marjoja, jotka ei niin kovin ekologisia ole… Muistan lukeneeni jonku artikkelin, että 10% puolukka ja mustikkasadosta vain kerätään… Onneksi nyt on tullut ulkomaalaisia poimijoita, jotka auttaa tilannetta edes vähän (ja heitäkin jotkut suomelaiset sitten kadehtii… mä en ymmmärrä!)

    • Reply
      Mona
      29.6.2013 at 10:22

      No niinpä!! pitäisi itsekin olla ahkerampi poimija.. Mä vaan kyllästyn mustikkametsässä viimeistään puolessa tunnissa :DDDD

  • Reply
    LeAnn
    28.6.2013 at 11:20

    Superhyvän näköistä! :-) Pitää kyllä itsekin kokeilla… Kiitos vinkistä ihana! :-)

    • Reply
      Mona
      29.6.2013 at 10:22

      Kiva jos oli vinkkiä <3 :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *